Pažitkovo-petrželové máslo

Příprava

5 min

Hlasuj

Ingredience

  • 250 g másla
  • hrst pažitky
  • hrst petrželové natě
  • špetka soli

Postup:

Máslo necháme změknout, nakrájíme na kousky, přidáme do hmoždíře (misky). Nakrájíme nadrobno omytou pažitku a petrželovou nať a přidáme k máslu. Lehce osolíme.

Rozmačkáme doměkka a dáme do formiček nebo zabalíme do potravinové folie do válečku.

Vložíme do lednice alespoň na 6 hodin.

Použití:

Jako klasické máslo na mazání. Na pečená masa, do risotta, těstovin, omáček a tak dále.

bylinkove-maslo-domaci-recept

bylinkove-maslo-recept pazitkovo-petrzelove-maslo-priprava

 

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
0 0 100

Napiš komentář

-->