Ingredience
- 250 g másla
- hrst pažitky
- hrst petrželové natě
- špetka soli
Postup:
Máslo necháme změknout, nakrájíme na kousky, přidáme do hmoždíře (misky). Nakrájíme nadrobno omytou pažitku a petrželovou nať a přidáme k máslu. Lehce osolíme.
Rozmačkáme doměkka a dáme do formiček nebo zabalíme do potravinové folie do válečku.
Vložíme do lednice alespoň na 6 hodin.
Použití:
Jako klasické máslo na mazání. Na pečená masa, do risotta, těstovin, omáček a tak dále.
Kategorie
Dejte vědět svým přátelům...
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
0
0
100
0