Ingredience
- 3 banány
- 1 tabulka kvalitní čokolády
- 1 lžíce kokosového oleje
- kokos
- karob
Jiřík má dnes svátek, tak jsem chtěla udělat něco dobrého, ale k nedostatku času i rychlého. Tento banánový dezert, který je v konečné fázi zmrzlina, splňuje obojí.
Postup:
Banány nakrájíme, čokoládu rozpustíme ve vodní lázni a přidáme kokosový olej nebo plátek másla, aby nebyla čokoláda příliš hustá. Do mističek nasypeme kokos a karob.
Banán namočíme v čokoládě, obalíme v kokosu/karobu a skládáme na plech s pečícím papírem.
Plech umístíme alespoň na 15 minut do mrazáku, pokud chceme zmrzlinu, necháme v mrazáku déle.
Recept od
Gabi
Dejte vědět svým přátelům...
0
0
100