Ingredience
- 350 g špaget (bezlepkových)
- 250 g pstruha lososovitého (filet)
- velká hrst cherry rajčat datlových
- 1 jarní cibulka
- čerstvě mletá sůl a pepř
- máslo
Další ze zemí světa, kterou jsme doma navštívili, je Itálie, která je jednoznačně spojena s těstovinami. Špagety u dětí uspějí vždy a jejich kouzlo tkví také v tom, že je můžete kombinovat snad se vším, co Vás napadne.
Postup:
Špagety uvaříme dle klasického postupu. Filet pstruha zkontrolujeme, zda nemá žádné kosti a nakrájíme na malé kousky! Na rozpáleném másle jej osmahneme, lehce osolíme a přidáme špetku čerstvě napletého pepře (pokud nechceme, dávat nemusíme, zvláště pokud budeme podávat menším dětem).
Přidáme omytá a na čtvrtiny nakrájená rajčátka, omytou a nadrobno nakrájenou cibulku, promícháme. Jakmile bude losos hotový, odstavíme z plamene.
Smícháme se špagetami a podáváme.
Recept od
Gabi
Dejte vědět svým přátelům...
100
0
100