Jarní špagety

100%

Porcí

4

Příprava

10 min

Vaření

20 min

Hlasuj

Ingredience

  • 350 g špaget (bezlepkových)
  • 250 g pstruha lososovitého (filet)
  • velká hrst cherry rajčat datlových
  • 1 jarní cibulka
  • čerstvě mletá sůl a pepř
  • máslo

Další ze zemí světa, kterou jsme doma navštívili, je Itálie, která je jednoznačně spojena s těstovinami. Špagety u dětí uspějí vždy a jejich kouzlo tkví také v tom, že je můžete kombinovat snad se vším, co Vás napadne.

Postup:

Špagety uvaříme dle klasického postupu. Filet pstruha zkontrolujeme, zda nemá žádné kosti a nakrájíme na malé kousky! Na rozpáleném másle jej osmahneme, lehce osolíme a přidáme špetku čerstvě napletého pepře (pokud nechceme, dávat nemusíme, zvláště pokud budeme podávat menším dětem).

Přidáme omytá a na čtvrtiny nakrájená rajčátka, omytou a nadrobno nakrájenou cibulku, promícháme. Jakmile bude losos hotový, odstavíme z plamene.

Smícháme se špagetami a podáváme.

italie-recept

spagety-pstruh

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
100 0 100
-->