Ingredience
- 1 salátová okurka
- 3 rajčata
- 1 balení kvalitního tuňáka (kousky)
- 4 velké lžíce bílého jogurtu
- olivový olej
- čerstvě mletá sůl a pepř
- pečivo na krutony
- bazalka/šalvěj
Na létě miluji hlavně to, že si zajdu na zahradu a mám převážnou část ingrediencí na jakékoliv jídlo. Vše čerstvé a chutné. Přesně tak vznikl i tento nerecept, protože je to tak snadné, že to snad ani nejde považovat za recept.
Postup:
Zeleninu si umyjeme a nakrájíme na kousky. Přidáme kousky tuňáka. V misce smícháme jogurt s olivovým olejem (pokud máme tuňáka v oleji, můžeme použít olej právě z tuňáka), solí a pepřem (lehce) a vmícháme do salátu. Přidáme pár lístků bazalky nebo šalvěje – šalvěj je výraznější.
Nakonec nasucho opražíme pár krutonů a přidáme k salátu.
Dejte vědět svým přátelům...
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
0
0
100
0