Ingredience
- 1 kus vyváleného listového těsta
- 1 lžíce rostlinného oleje
- 3 cibule
- 1 mrkev
- 2 stroužky česneku
- 150 g čerstvé lučiny
- 1 mozzarella
- 4 vejce
- čerstvě mletá sůl a pepř
- petrželová nať na posypání
Postup:
Těsto nandáme na plech, položíme na něj další pečící papír a nasypeme fazole na zatížení – pečeme 10 minut na 200 °C.
Zatím si připravíme náplň. Cibuli nakrájenou nadrobno osmahneme na oleji, stejně tak nadrobno nakrájenou mrkev. Nakonec přidáme na tenké plátky nakrájený česnek.
Lučinu smícháme s vejci dohladka tak, aby ve směsi nebyly žádné hrudky. Osolíme a opepříme.
Jakmile vyndáme plech, odebereme fazole. Nandáme cibuli s mrkví, poklademe tence nakrájenou mozzarellou a zalijeme směsí lučiny s vejci.
Pečeme stále na 200 °C dalších 25 minut.
Při podávání můžeme posypat nakrájenou petrželovou natí.
Kategorie
Dejte vědět svým přátelům...
100
0
100