Ingredience
- 400 g jehněčí kýty
- olivový olej
- tymián
- sůl
- 1 cibule
- 3 mrkve
- 3 petržele
- 1 menší celer
Postup:
Kýtu si nařežeme na medailonky, lehce osolíme, přidáme čerstvý (nebo alespoň sušený) tymián a zakápneme olivovým olejem. Dáme do lednice přes noc.
Na rozpálené pánvi opečeme maso z obou stran, zalijeme lehce vodou a přikryjeme, aby se maso dusilo doměkka. Jakmile je maso měkké, vyjmeme jej, dáme do hrnce, přikryjeme, na pánev přikápneme pár kapek olivového oleje a opečeme veškerou zeleninu, kterou jsme si předem omyly a nakrájeli na kolečka (cibuli můžeme nakrájet na menší kousky).
Podávat můžeme i s kuskusem.
Dejte vědět svým přátelům...
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
0
0
100
0