Dušený špenát

100%

Hlasuj

Ingredience

  • 600 g čerstvého listového špenátu (nebo mraženého)
  • 2 stroužky česneku
  • 1 cibule
  • kvalitní rostlinný olej
  • 1 vejce
  • sůl
  • polotučného mléko nebo smetana
  • 1 lžička celozrnné pšeničné mouky (hladce mleté)

 

Postup:

V rozehřátém oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli. Zasypeme moukou a zalijeme trochou mléka nebo smetany. Přidáme rozmražený nebo čerstvý špenát a necháme povařit. Lehce osolíme a přidáme prolisovaný česnek. Nakonec vmícháme rozšlehané vejce a krátce povaříme. Můžeme podávat s uvařeným bramborem (noky) a vejcem.

duseny-spenat

 

 

 

 

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
100 0 100
-->