Ingredience
- 500 g zeleného hrášku (v sezoně čerstvý, jinak mražený)
- sůl
- máslo
- voda
Hráškový krém je u nás doma velice populární, zvláště když do něj přidám krutony. Na Velikonoce můžete přidat třeba vařené/ztracené vejce.
Postup:
Na másle orestujeme hrášek, lehce osolíme a zalijeme ho vodou.
Necháme vařit doměkka, lehce vychladit a rozmixujeme tyčovým mixérem.
V tuhle chvíli můžete oddělat porci pro dítě a pro nás starší přidat česnek, sůl a pepř a nakonec podávat třeba s krutuny.
Dejte vědět svým přátelům...
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
0
0
100
0