Postup:
Králíka prošpikujeme slaninou (stačí 5 kousků), lehce osolíme a dáme na plech. Přidáme omyté a na měsíčky nakrájené brambory ve slupce a zbytek slaniny nakrájené na kostičky. Brambory lehce osolíme, přidáme rozmarýn, jalovec, česnek nakrájený na plátky a zakápneme olivovým olejem.
Dáme péct do trouby na 220 °C.
Po 45 minutách přidáme omytou a nakrájenou dýni na tenké měsíčky (nemusíme loupat!), promícháme a případně ještě lehce zakápneme olivovým olejem. Dáme zpět do trouby ještě zhruba na 30 minut (pokud je králík mladý, určitě bude za tuto dobu dopečený).
Dejte vědět svým přátelům...
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
100
0
100
3