Pečený pstruh plněný zeleninou

50%

Porcí

4

Hlasuj

Ingredience

  • 4 pstruzi
  • 120 g mrkve
  • 50 g petržele
  • 50 g celeru
  • 40 g másla
  • 100 g slaniny (na plátky)
  • rozmarýn
  • drcený kmín
  • pepř, sůl

Postup:

Zeleninu očistíme, omyjeme a nakrájíme na drobné kostičky. Orestujeme na másle, lehce osolíme, opepříme a přidáme rozmarýn. Touto směsí naplníme ryby, které lehce osolíme a pokmínujeme, nakonec zamotáme do slaniny.

Pstruhy dáme na plech s pečícím papírem a pečeme v předem vyhřáté troubě na 180 °C zhruba 40 minut.

Jako vhodná příloha je například bramborové pyré a zbytek pečené zeleniny.

peceny-pstruh-se-zeleninou peceny-pstruh-se-zeleninou2 peceny-pstruh-se-zeleninou3

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
50 0 100
-->