Ingredience
- 800 g vykostěného jehněčího masa ze žeber
- 1 cibule
- 2 stroužky česneku (drcený)
- 1 lžíce tymiánových lístků
- 1 lžička římského kmínu
- sůl, pepř
- 2 lžíce strouhanky
Postup:
Na omáčku:
300 g bílého jogurtu, stroužek česneku (drcený), špetka soli, petrželová nať
Maso s cibulí rozmixujeme, přidáme veškeré přísady – solíme lehce.
Troubu s grilem si rozehřejeme podle nastavení konkrétní trouby nebo použijeme grilovací pánev. Maso uhněteme to válečků a napícháme na grilovací jehly nebo dřevěné špejle.
Pečeme ze všech stran, dokud není maso hotové.
Mezitím si připravíme omáčku smícháním všech ingrediencí.
Podáváme například s indickým chlebem, pečenými bramborami nebo hranolky.
Dejte vědět svým přátelům...
0
0
100