Ingredience
- 40-50 jahod
- 210 g smetany ke šlehání
- 4 kávové lžičky medu
- kokosu 2 polévkové lžíce
- 6 lístků meduňky (natrhané na malé kousky)
Domácí zmrzlina – zmrzka, kdo by si ji nedal. Děti teď vyžadují zmrzlinu častěji než obvykle a není se čemu divit. Venkovní teploty se zdárně šplhají k těm pravým letním. A nemusíte se bát, nebudete potřebovat ani zmrzlinovač.
Vzhledem k tomu, že právě probíhá jedna z nejúžasnějších sezon – sezona jahod – nemůže být moje první letošní zmrzlina jiná než jahodová ♥
Postup:
Jahody lehce pomačkáme, přidáme zbylé ingredience a vše prošleháme ručním mixérem. Dáme do mrazáku.
Po zhruba 1 hodině jsem misku vytáhla a zmrzlinu jsem promíchala, teď stačí už jen vidličkou. Dáme zpět do mrazáku. (Jako bonus jsem vzala 2 formičky srdíčka a nasypala do nich kokos)
Zmrzlinu jsem dělala večer, druhý den jsme si na ní již pochutnávali.
Recept od
Gabi
Dejte vědět svým přátelům...
100
0
100