Červená čočka s mrkví a jehněčím masem

100%

Hlasuj

Ingredience

  • 1 hrst červené čočky
  • 2 menší mrkve
  • 100 g jehněčího masa
  • 2 lžičky rostlinného oleje

Postup:

Červenou čočku propláchneme, přidáme očištěnou a na kousky nakrájenou mrkev a dáme vařit doměkka. Pokud máme maso připravené dopředu (např. zamrazené balíčky – rozmrazené přidáme a necháme také povařit) přidáme je jen povařit a projít varem, pokud máme maso čerstvé, dáme od začátku vařit s čočkou a mrkví.

Jakmile je vše měkké, slijeme přebytečnou vodu (trochu můžeme nechat, aby kaše nebyla tolik hustá), přidáme olej a rozmixujeme.

cervena-cocka-prikrm

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
100 0 100
-->