Ingredience
- 2-3 stonky rebarbory
- 1 plátek citronu
- 2 květy bezu
- ze 5 lístků meduňky
- 1 karafa vody
Milujeme domácí limonády! Jakmile je k dispozici první ovoce nebo bylinky, hned s tím šup do vody. A na tu rebarborovou jsem se obzvláště těšila.
Jak si připravit domácí rebarborovou limonádu
Stonky rebarbory pokud jsou mladé a čerstvé, tak ani neloupeme. Jen důkladně umyjeme a nakrájíme na malé kousky (zhruba 1-1,5 cm) a spaříme na 2-3 minuty. Citron raději umyjeme teplou vodou, nakrájíme kolečko. Lístky meduňky opláchneme a květy bezu necháme jak jsou.
Vše zalijeme vodou a necháme alespoň 2 hodiny v chladu. Pak můžeme podávat a klidně jak vypijete, můžete ještě dvakrát dolít opět vodou.
Dejte vědět svým přátelům...
0
0
100