Ingredience
- 4 plátky vánočky (2-3 dny staré)
- oblíbený bílý řecký jogurt
- 3 čerstvé meruňky
- hrst čerstvých malin
- 10 g másla
- lístky meduňky
Občas se stane, že nám doma zůstane kousek pečiva. Rohlíky se dají rozpéct se sýrem, použít na krutony, strouhanku… Chléb na topinku, krutony, na rozmočení do zahuštění guláše… nebo udělat radost našemu zvířectvu. Co ale s takovým zbytkem vánočky, který už se na klasické namazání nehodí?
A tak jsem si vzpomněla na sladké toasty a využila všechno, co bylo zrovna v lednici a spíži.
Rychlá snídaně
Vánočku nakrájíme na plátky a opečeme z obou stran na rozehřáté pánvi s plátkem másla.
Potřeme bílým řeckým jogurtem, doplníme nakrájenými meruňkami a malinami a ozdobíme meduňkou.
Dobrou chuť!
Ještě mě nesledujete na Facebooku a Instagramu? Přidejte se a těšte se na spoustu tipů a recenzí.
Summary
Recipe Name
Opečená vánočka
Published On
Kategorie
Recept od
Gabi
Dejte vědět svým přátelům...
100
0
100