Ingredience
- 1 velká kedlubna
- 400 g mraženého hrášku
- 70 g másla
- 1 l zeleninového nebo kuřecího vývaru
- špetka soli a pepře
- ředkvičky, pažitka, bílý jogurt (10%)
Postup:
Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Rozehřejeme si máslo, na kterém nejdříve orestujeme kedlubnu a až potom hrášek. Lehce osolíme (pokud máme slaný vývar, není třeba solit) a zalijeme vývarem.
Necháme uvařit doměkka, rozmixujeme a můžeme podávat.
K podávání si nakrájíme na plátky omyté ředkvičky a pažitku a přidáme lžíci jogurtu.
Dejte vědět svým přátelům...
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
0
0
100
0