Hráškovo-kedlubnový krém s ředkvičkami

Porcí

4

Hlasuj

Ingredience

  • 1 velká kedlubna
  • 400 g mraženého hrášku
  • 70 g másla
  • 1 l zeleninového nebo kuřecího vývaru
  • špetka soli a pepře
  • ředkvičky, pažitka, bílý jogurt (10%)

Postup:

Kedlubnu oloupeme a nakrájíme na malé kostičky. Rozehřejeme si máslo, na kterém nejdříve orestujeme kedlubnu a až potom hrášek. Lehce osolíme (pokud máme slaný vývar, není třeba solit) a zalijeme vývarem.

Necháme uvařit doměkka, rozmixujeme a můžeme podávat.

K podávání si nakrájíme na plátky omyté ředkvičky a pažitku a přidáme lžíci jogurtu.

hraskovo-kedlubnovy-krem

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
0 0 100
-->