Blog

Časopis FOOD – děti v akci

„Mami, ale příště až se bude mít něco točit nebo fotit, tak tam půjdu já a ty půjdeš pryč,“ takhle jasně mi to dala najevo moje pětiletá Violka. Uznejte sami, že tomuto se dá těžko odporovat. Tehdy jsem ještě netušila, že za pár dní se jí to vyplní. Tedy až na ten detail, že jsem úplně pryč nešla – dovolila mi to jejich vaření nafotit 🙂

Přišla nabídka sestavit recepty pro časopis F.O.O.D. Zadání znělo “Když děti vaří těstoviny” a recepty jsme daly dohromady společně s Violkou. Jiřík to celé okomentoval klasicky „mám hlad“ a šlo se na to.

K vaření jsem se vážně moc nedostala. Violka to vzala pevně do svých rukou a Jiřík ji zdatně sekundoval. Jediný problém nastal, když se chtěla Violi na každý recept převléknout jinak (skutečně nechápu po kom to má :-D) a zřejmě všem ukázat jak rozsáhlou má garderobu. Nakonec naznala, že puntíkované šaty se hodí ke všem třem receptům.

Jiřík se už týden ptal, kdy že budou v tom časopise a Violi se nemůže dočkat, až vezme časopis ukázat do školky. Musím pořídit více čísel, abych měla i na památku a třeba se budou hodit, až budou v pubertě a nebude se jim chtít vařit 🙂 I když já tajně doufám, že ta jejich láska k vaření a pečení jim zůstane.

clanek-casopis-blogerka casopis-blogerka kuličky-12 jablka-6 kuličky-16

 

Kategorie

Autor

Gabi

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
-->