Blog

Studentský nábytek se hodí i do ložnice

Vzhledem k naší spokojenosti s nábytkem u dětí jsme dospěli k závěru, že chceme skříně, komody a noční stolky od Čilka i do ložnice.

Na první pohled se to může zdát jako zvláštní rozhodnutí, ale každý, kdo se k nám do ložnice podívá, tak nevěří tomu, že jsme právě tento nábytek kupovali na eshopu pro děti a studenty. Čilek si potrpí na kvalitní materiály, poctivé zpracování a líbivý design. Navíc kolekce nábytku Black v sobě spojuje moderní černou a dub – právě tato kombinace se u nás ve spodním patře často opakuje.

 

 

Velká šatní skříň má dostatečně hluboké police, osvětlenou šatní tyč a dostatek prostoru. Vzhledem k tomu, že v ložnici nemáme místa nazbyt, tak je to takový rozměrový kompromis, aby se tam vlezlo oblečení pro 2 dospělé. Ve skříních ale nemusíme skladovat bundy a například lyžařské oblečení – to máme v pracovně. Když bych si mohla vymýšlet, tak ke skříni přidám ještě jeden díl, který bude čistě poličkový, ale už bychom se nevešly skrz dveře. 

Ze všeho nejradši pak mám hru světla během zlaté hodinky (hodinu před západem), kdy na skříni vytváří paprsky hotovou světelnou show. A k tomu miluju ty vypálené detaily na dubové části. 

 

Komody se skvěle hodí na spodní prádlo, ponožky i další drobnější kusy oblečení a doplňky. Je to pro nás takto podstatně přehlednější, než kdybychom toto prádlo měli ve velké skříni ve dvou řadách. 

Noční stolek přesně pasuje k naší posteli (nábytek Mirek), je akorát vysoký a má prostorný šuplík a polici. Vleze se mi tam hned několik knížek a taky špunty do uší. 😀

Jak vidíte, dětský a studentský nábytek může dělat radost celé rodině po dlouhá léta!

Tady přikládám ještě pár střípků. Všechny ostatní materiály a doplňky se snažím ladit do neutrálních a přírodních tónů. Vládne bílá – zelená – dřevo. ♥

Autor

Gabi

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...