Blog

Soutěž o troubu PlusSteam a společné pečení

Pečete rádi? Vaše trouba vás už nebaví? Zajímají vás žhavé novinky? Pak tu mám jednu bombu! Soutěžte o novinku PlusSteam a zamilujte se do ní.

Nová trouba je pecka, ale tím to rozhodně nekončí. Velmi příjemným bonusem – tedy doufám v to – je rozhodně společné pečení v pražské kuchařské škole Electrolux AvantGarde. Setkat se můžete s mojí maličkostí a nebo máte na výběr z dalších tří oblíbených foodblogerek a redaktorky časopisu Apetit. Navíc s sebou můžete vzít 5 svých přátel nebo někoho z rodiny.

Pravidla soutěže

Na e-mail soutez-electrolux@doblogoo.cz  pošlete tři recepty a fotografie moučníků či pečiva, které jste upekli, a napište, co byste si rádi upekli s vybranou z food blogerek či novinářkou. Do e-mailu nezapomeňte napsat vaše kontaktní údaje, uveďte váš profil na sociálních sítích.

Soutěž trvá do 30. dubna 2016! Pečení probíhá v týdnu od 16. – 20. 5. 2016 a já budu péct konkrétně v pondělí. A pokud nejste přímo z Prahy, tak se určitě také zapojte. V pravidlech se totiž dočtete, že na cestu vám bude proplaceno až 600,-.

Kompletní pravidla a veškeré informace najdete přímo na stránkách firmy Electrolux.

BakeForSomeone_09

Trouba PlusSteam

Trouba PlusSteam vám zajistí úžasné výsledky pečení od koláčů až po sušenky. Pouhým stisknutím tlačítka PlusSteam přidáte tu správnou dávku páry. Vaše těsto tak vykyne výše a bude mít nádherně lehkou a nadýchanou strukturu. Dokonalé výsledky pečení jsou s touto troubou zaručeny. Navíc můžete péct zároveň klidně tři různá jídla bez obav, že by si vzájemně předaly “pachy”.

Hodně štěstí vám všem a těším se na společné pečení!

BakeForSomeone_12

soutez-electrolux

 

 

 

 

 

 

 

Kategorie

Autor

Gabi

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...