Blog

Advent, PF a tak dále

A je to tu. Advent se blíží ke konci, naopak již brzy usedneme opět ke štědrovečernímu stolu. Ať už budete mít kapra s bramborovým salátem, lososa s kaší nebo řízek, tak hlavní je, že se u toho stolu sejdete s rodinou či přáteli a strávíte společně nějaký ten čas.

U nás teď končíme s pečením. Letos to bylo velice specifické, protože jsem skutečně začala péct cukroví na zkoušku kvůli blogu již koncem září. Takže si to asi dovedete představit – o cukroví se mi i zdá 😀 Připravíme tedy jen to nejoblíbenější jako jsou například perníčky, linecké nebo vanilkové rohlíčky.  Naštěstí mám šikovné pomocníky, i když je mouka klasicky všude.

img_0295cb

Abych pravdu řekla, letos se těším, až si během svátků od všeho odpočinu. Letos jsem se rozhodla, že 23. prosince naposledy mrknu co je nového, a pak alespoň na 3 dny nechci vidět počítač. Celkově vás do konce roku nebudu zásobovat tak, jak jste zvyklí, ale snad mi to odpustíte 🙂 Každopádně od ledna budu zase zpět v plné síle a můžete se těšit na skutečně zajímavé seriály, jako třeba “domácí těstoviny na xy způsobů” (ano ano, Ježíšek mi předčasně nadělil nový strojek na těstoviny) nebo “jablko v hlavní roli”. A koncem ledna jedno milé překvapení i pro mě samotnou 🙂

Na konci roku většinou rekapitulujeme. Tento rok byl pro mě velice speciální. Byl plný výzev, nových příběhů i zkoušek. Zjistila jsem, že určitá míra zviditelnění se s sebou nese také druhou stranu mince, jako je potřeba pomlouvat a urážet. Celkově hodnotím tento rok i tak více než dobře. Jsem spokojená s tím, kam jsem došla a jakým způsobem. Jsem ráda, že spoustu z vás neustále inspiruji, že podle mě vaříte, pečete a chutná vám. Každý milý komentář a zpráva mě utvrzují v tom, že to má smysl. Také jsem moc ráda za to, jak moc hezky hodnotíte nový vzhled webu, jsem na tom stejně, žeru ho 🙂

Přeji vám všem klidné svátky. Užijte si je ve zdraví a buďte na sebe hodní déle než jen na samotný Štědrý den. Do roku 2016 vám přeji hodně zdraví, štěstí, lásky a odhodlání, to ostatní se nějak poddá.

 

img_0301cb img_0302cb img_0346 img_0339

 

 

Kategorie

Autor

Gabi

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
-->