Pečená makrela

Vaření

25 min

Hlasuj

Ingredience

  • makrela
  • 2 tenké plátky másla
  • petrželová nať
  • sůl
  • šťáva z citronu

Postup:

Makrelu opláchneme vodou. Ve většině případů je již vykuchaná a má rozříznuté břicho – do otvoru vložíme plátek másla a petrželovou nať. Z obou stran lehce osolíme a skutečně jen lehce pokapeme šťávou z citronu.

Vložíme na plech s pečícím papírem. Pečeme na 200 °C. Po 20 minutách můžeme otočit a nechat dopéct.

Jako vhodná příloha: vařené brambory, rukola, vařená kukuřice

pecena-makrela-recept

 

 

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...

Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128

Warning: A non-numeric value encountered in /data/web/virtuals/43643/virtual/www/domains/receptydetem.cz/wp-content/themes/recipes/single-recipe.php on line 128
0 0 100 0
-->