jahlovy-dezert

Jáhlový dezert

Porcí

5

Hlasuj

Ingredience

  • 100 g jáhel
  • 150 g bílého jogurtu
  • 150 g měkkého tvarohu
  • 2 lžíce javorového sirupu
  • ovoce
  • mandlové lupínky

Postup:

Jáhly dvakrát spaříme a dáme je vařit. Jakmile jsou uvařené, smícháme je s jogurtem, tvarohem a sirupem. Nandáme do misek, přidáme libovolné ovoce (např. nakrájená hruška a banán) a lehce posypeme mandlovými lupínky.

Tento dezert je dobrý jak teplý, tak i studený.

Můžeme podávat jako svačinku, ale také jako snídani.

jahlovy-dezert dezert-jahly-bez-cukru zdrava-svacina

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
0 0 100 0
-->