jahly-s-jablkem

Jablečné jáhly s medem

Porcí

2

Hlasuj

Ingredience

  • 80 g jáhel
  • 2 lžičky medu
  • rostlinné mléko
  • jablko

 

Ideální k snídani, skvěle zasytí a lze obměňovat dle sezónního ovoce (hrušky, meruňky, jahody, borůvky, třešně, banán).

Postup:

Jáhly spaříme horkou vodou, následně propláchneme studenou a dáme do hrnce. Zalijeme mlékem, přidáme med a dáme vařit.

Jablko omyjeme, nakrájíme na malé kousky do talíře. Jáhly průběžně mícháme a jakmile jsou uvařené, přidáme k jablku.

jablecne-jahly-s-medem

jahly-s-jablkem

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
0 0 100 0
-->