Blog

Blogerka roku 2016 – podpořte Recepty dětem

Aktualizace: děkuji moc! Dostali jste mě do TOP 10, a tak mi nyní můžete poslat ještě jeden hlas v hlasování o absolutní pořadí.

Chci hlasovat pro blog Recepty dětem – stačí kliknout

Čas neskutečně letí. Od loňského vyhlašování Blogerky roku je to téměř rok a máme tu další ročník. Ročník 2016.

Předně bych ráda poděkovala všem těm, kteří mě nominovali. Už jen to, že se do toho někdo pustí, je pro mě odměna! Loňský rok se Recepty dětem umístily na krásném pátém místě. Možná to bude znít jako klišé, ale nemohla jsem tomu uvěřit docela dlouho a nějakou chvíli trvalo, než jsem si sama srovnala, co to vlastně znamená. Přišlo spoustu pozitivních ohlasů, přišly i téměř nenávistné zprávy, ale rozhodně mě to ujistilo v tom, že to co dělám, dělám dobře a nechci s tím přestat. A co letos, kam se asi tak dostanu? 🙂

Rok 2016 pro mě osobně byl velikým “převratem”. Dostala jsem ten nejkrásnější prstýnek (ano ano, čeká mě svatba :-)) a z mámy na plný úvazek se stala máma, která chodí do práce 🙂 Abych pravdu řekla, bála jsem se, že nebudu stíhat psát a fotit recepty s takovou pravidelností, jako tomu bylo doposud, ale dá se říct, že jich momentálně publikuji ještě víc. Vděčím za to i své rodině, která mi neustále pomáhá a posouvá dál i můj blog. Ano, Recepty dětem jsou primárně o mně, ale nebyly by nic bez všech lidí okolo. A už vůbec nic by nebyly bez vás, mých čtenářů!

Pro nás blogery je taková anketa a hlasování formou odměny. Odměny za to, co děláme. Pokud si tedy myslíte, že to co dělám, dělám dobře a chcete mě za to odměnit, tak budu ráda, když mi pošlete svůj hlas. Budu to brát jako další signál, že mám pokračovat, a že mě čtete rádi. A hlavně že podle mých receptů rádi vaříte.

Stačí kliknout na tento odkaz – Hlasovat pro blog Recepty dětem

Hlasovat můžete i v dalších kategoriích, a pokud zrovna netušíte, pro koho hlasovat v kategorii Life, tak věřte, že je tam jeden projekt, který se mnou byl nějakou tu dobu spojen ♥ Testováno na dětech. A holky si vaši podporu určitě zaslouží 🙂

Děkuji moc za každý hlas!

Vaše Gábi

banner_blogerka_2016

Kategorie

Autor

Gabi

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...