Blog

Blogerka roku 2015 – jak to vidím já

Od chvíle, kdy jsem se poprvé dozvěděla o tom, že mě nějaká hodná duše nominovala v kategorii FOOD na Blogerku roku 2015, uplynul už nějaký ten čas. Byla jsem překvapená, protože jsem tehdy ani netušila, že nějaká nominace probíhá. Díky té hodné duši, čtenářce Markétě!

Svoji “konkurenci” jsem nikdy nějak extra nesledovala. Bojím se, abych nějak nekopírovala, protože i když se snažíme, určité věci v nás zůstanou a podvědomí hraje nemalou roli. Při první nominaci jsem poprvé projela poctivě všechny blogy, které se objevily v kategorii FOOD. Tedy řeknu vám, že jich ale bylo – při posledním počítání zhruba 90 blogů. Byla jsem překvapená, kolik skvělých projektů existuje a některé blogerky budu ráda sledovat dál.

Jedno je jasné, každá z nás do svého blogu dáváme spoustu energie, času, nadšení a ve většině případů určitě i lásky. Je jedno zda se jedná o blog s veganskými recepty, recepty na sladké nebo recepty pro děti. Každá z nás má své čtenáře a fanoušky a tak to má být. Různorodost je potřeba.

Pak přišlo zveřejnění finálové desítky. Klepaly se mi ruce a ukápla mi slza, možná i dvě. Nemohla jsem tomu uvěřit. Tohle byla tak neuvěřitelná odměna za to vše, co jsem do tohoto projektu vložila. Je to moje další dítě a vy to dítě máte rádi se mnou, to je prostě paráda!

Dostat se na večírek, kde potkáte známé blogerky, blogery a známé osobnosti je moc krásné. Tím, že byl večírek v Hudebním divadle Karlín, tak vše dostalo ještě nějaký ten punc slavnosti navíc. Během celého večera vystoupil například Ondřej Brzobohatý, skupina Atmo a další. Výsledky všech kategorií naleznete zde a jak dopadla kategorie FOOD zřejmě už víte, každopádně rekapitulaci si to zaslouží:

  1. KITCHENETTE
  2. KUCHAŘKA PRO DCERU
  3. MENU DOMŮ
  4. SMOOTH COOKING
  5. RECEPTY DĚTEM
  6. MÁMA V KUCHYNI
  7. CULINA BOTANICA
  8. PĚKNĚ VYPEČENÝ BLOG
  9. KITCHEN AND THE CITY
  10. MEG V KUCHYNI

Markétě z Kitchenette patří veliká gratulace. Já osobně se tipovala na šesté místo, takže pátá příčka je pro mě nádherné překvapení. Trochu mě tedy mrzí, že přímo na večírku se z každé kategorie vyhlásilo pouze první místo a ostatní místa jsme zjistili stejně jako ostatní až druhý den na webu blogerky. Zaznamenala jsem rozčarování od více blogerek a není se čemu divit.

Po samotném večírku proběhl raut a jak se u nás na vesnici říká “volná zábava”. Jídlo bylo dobré, místa krapet méně. Každopádně jsem celkem koukala, že většina zúčastněných odcházela velice brzy a žádná velká “jízda” se nekonala. Možná to bude i tím, že byl večírek v úterý, kdo ví.

A co na to já? Já jsem si celý den báječně užila! Jako doprovod jsem si vzala svého přítele a sestru. Na oběd jsme se sešli s mojí druhou rodinou – holkama z Testováno na dětech , protože využíváme každé příležitosti, kdy jsem v Praze. Pak jsme se přesunuli do jednoho salonu, kde jsem měla domluvený styling na večírek. Tedy řeknu vám, to je taková nádhera, když se o vás někdo tak hezky stará a udělá z vás kočku. Peťa z  Vlasy od Petry je kouzelnice a navíc moc příjemná ženská, která si vás svým přístupem získá během pár minut. Večírek měl dress code trés chic, takže účes i líčení jsme s Peťou domluvily tak, abych se vážně cítila chic a za mě i okolí musím říct, že se zadařilo. A když jsem u té chvály, tak tu mám ještě jedno poděkování – další Peťa, která se mi postarala o nehty – odkaz zde.

Závěrem vám chci moc a moc poděkovat. Tohle vše, co se mi poslední dobou děje je sen, krásný sen, který díky vám můžu žít. Ráda vám tady a teď slíbím, že v tom, co jsem do teď dělala nepolevím, právě naopak. Dostala jsem tolik nové energie, která se někam musí dát.

vecirek-pripravy karlin-blogerka blogerka-vecirek 2015-blogerka blogerka-roku-food blogerka vecirek-2015

testovano

 

Kategorie

Autor

Gabi

Sdílení & Tisk

Dejte vědět svým přátelům...
-->